Impressie van onze filmstudio

Filmstudio huren bij Den Haag? Wij bieden een professionele studio van bijna 200m2 met limbowand. Tevens is de studio als daglicht en verduisterde studio te huur. Het hoogste witgedeelte van de limbo is 4 meter. En het hoogste punt van de studio is de punt van de lichtstraat, met 5 meter hoogte. De studio is geschikt voor alle film- foto en reclameproducties. Niets staat je in de weg om met puur zacht licht het mooiste werk uit je camera te toveren. Elke hoek in de studio heeft zijn eigen sfeer. Bij hard zonlicht kun je ervoor kiezen om je ontwerp neer te zetten in de lichtstrepen van het dakraam. De limbowand is groot genoeg – 12 meter breed en 8 meter diep – om altijd met zacht licht te kunnen werken. De studio heeft een grote lichtstraat van 10 meter lang en 4 meter breed, wat unieke lichtstrepen geeft op de limbowand.

De studio beschikt over een groot verduisterend gordijn wat met bijvoorbeeld videoproducties volledige controle geeft over het licht. Oftewel het huren van de studio voor videoproducties zoals videoclips is geen enkel probleem.

Daarnaast bieden we ook het huren inclusief apparatuur aan. Wij verhuren de studio optioneel inclusief ledlampen en flitsapparatuur van Multiblitz. Bekijk onze apparatuurpagina voor meer informatie en de tarieven. Wij bieden ledlampen met softboxen aan voor videoopnames.

Er is genoeg ruimte voor styling, visagie en werkruimte voor overleg met de mensen die je meeneemt. Het werkoppervlak van de studio is 200 m2 groot en je beschikt over een aparte keuken. Het L-vormige rondwand gedeelte is 100 m2 groot.

Je kunt je eigen achtergrondkleur neerzetten. Wij hebben een zwarte achtergrond in huis. Je kunt rollen ophangen tot 3.60 meter breed. Inclusief een greenscreen en bluescreen doek. Daarnaast hebben we ook verschillende achtergrondkleuren zoals geel, rood, blauw, roze, greenscreen groen en chroma bluescreen, bruin, champagne en ga zo maar door.

De studio bevindt zich in Voorburg, aan de rand van Den Haag. En is erg goed bereikbaar. De afrit van de snelweg A12 is op 2 minuten van de studio. De studio is gevestigd tegenover het trein-, bus-, tram- en metrostation Laan van NOI.

Bekijk voor een impressie de foto’s op de deze pagina of bezoek vrijblijvend onze studio voor een persoonlijke indruk van de sfeer.