Impressie van onze filmstudio

Filmstudio huren bij Den Haag? Wij bieden een professionele studio van bijna 400m2 met meerdere rondwanden. Ook wel limbowand genoemd.  Het hoogste witgedeelte van de limbo is 4,5 meter. En het hoogste punt van de studio is totaal 5,2 meter hoog. De studio is geschikt voor alle film- foto en reclameproducties. Niets staat je in de weg om met puur zacht licht het mooiste werk uit je camera te toveren. Elke hoek in de studio heeft zijn eigen sfeer. De limbowand is groot genoeg – 16 meter breed en 9 meter diep – om altijd met zacht licht te kunnen werken.

De ruimte wordt onder andere gebruikt voor videoproducties zoals videoclips, reclamefilms, productshoots, fashionfilms, tv programma’s en ga zo maar door.

Daarnaast bieden we ook het huren inclusief apparatuur aan. Wij verhuren de studio optioneel inclusief ledlampen en flitsapparatuur. Bekijk onze apparatuurpagina voor meer informatie en de tarieven. Wij bieden ledlampen met softboxen aan voor videoopnames.

Er is genoeg ruimte voor styling, visagie en werkruimte voor overleg met de mensen die je meeneemt. Het werkoppervlak van de studio is bijna 400 m2 groot en je beschikt over een aparte keuken. Het L-vormige rondwand gedeelte is 144 m2 groot.

We hebben tevens een chromakey / greenscreen studio met limbowand te huur. Deze kan je huren met en zonder onze lampen. Deze rondwand is 7 meter breed en 5 meter diep.

Je kunt ook je eigen achtergrondkleur neerzetten. Wij hebben een zwarte achtergrond in huis. Je kunt rollen ophangen tot 3.60 meter breed. Inclusief een greenscreen en bluescreen doek. Daarnaast hebben we ook verschillende achtergrondkleuren zoals geel, rood, blauw, roze, greenscreen groen en chroma bluescreen, bruin, champagne en ga zo maar door.

De studio bevindt zich in Pijnacker, in de buurt van Delft tussen Rotterdam en Den Haag. En is erg goed bereikbaar.

Bekijk voor een impressie de foto’s op de deze pagina of bezoek vrijblijvend onze studio voor een persoonlijke indruk van de sfeer.